Vlog 4: De laatste dag

Dag 4 van de opnames en ook meteen de laatste dag. Na vandaag zijn er 40 video’s opgenomen voor de totaal 12 online Contakids lessen!

Deze keer had Noor wat lekkers voor mij en dat hadden we hard nodig, want het was een lange dag. We moesten sommige shots van de eerste dag opnieuw doen. Tussendoor ging ik even een boekje lezen voor de afwisseling en toen kwamen de cakjes goed van pas! Het is leuk om te merken dat Noor de camera nu ook goed begint te snappen en dit ook heel leuk vindt. Ook het praten voor de camera en het uitleggen van de oefeningen doet ze heel leuk en goed. Ik merk aan haar dat ze heel trots is op het feit dat ze deze Contakids trucjes nu allemaal kan en wordt ze enthousiast bij de gedacht dat zij het nu aan jonge kinderen kan uitleggen. Te bedenken dat zij in 2019 verlegen binnen kwam met haar moeder en nu staat ze het zelf uit te leggen met groot plezier! Zo mooi!

 

De opnames werden in april en mei 2020 opgenomen, tijdens de lockdown van corona. Wat eerst alleen een online Contakids cursus moest worden monde uit in een Online Academie en een hele nieuwe website. Daarom zal je in de aftiteling nog mijn oude gegevens en website zien. Noor bleek een natuurtalent en ik leerde in die tijd video’s maken. Samen hebben we meer dan 40 video’s opgenomen die Contakids, maar ook mijn eigen methode laten zien.

Geniet

Geschreven door Nikki op 7 september 2020
Deel dit bericht op:
vlog 3: Meer knuffels en vertrouwen

vlog 3: Meer knuffels en vertrouwen

Al spelenderwijs neem ik haar mee, zodat we toch het to – do lijstje van de opname dag af krijgen.  Ik nodig haar uit om mee te denken met oefeningen. Het is een vaste methode, maar soms wijken we even af…

Lees meer

0 reacties