Vlog 3: Meer knuffels en vertrouwen

Dag 3: Noor kijkt zo uit naar onze opnamen dagen. Ik merk nu al dat de dagen daarvoor van fysiek contact, aandacht en spelen het niveau van vertrouwen enorm heeft doen stijgen. Ze begint uit zichzelf me te knuffelen tijdens de opdrachten en geeft aan behoefte te hebben om me even vast te houden of een kusje te geven. Zo mooi om te zien wat aanraking en eigen regie geven doet met een kind. Al spelenderwijs neem ik haar mee, zodat we toch het to – do lijstje van de opname dag af krijgen.  Ik nodig haar uit om mee te denken met oefeningen. Het is een vaste methode, maar soms wijken we even af. Dan bedenken we echt samen de nieuwe oefeningen. Die verantwoordelijkheid en dat vertrouwen pakt ze helemaal op!

De opnames werden in april en mei 2020 opgenomen, tijdens de lockdown van corona. Wat eerst alleen een online Contakids cursus moest worden monde uit in een online academie en een hele nieuwe website. Daarom zul je in de aftiteling nog mijn oude gegevens en website zien. Noor bleek een natuurtalent en ik leerde in die tijd video’s maken. Samen hebben we meer dan 40 video’s opgenomen die Contakids, maar ook mijn eigen methode laten zien.

Geniet

Geschreven door Nikki op 7 september 2020
Deel dit bericht op:
vlog 4: De laatste dag

vlog 4: De laatste dag

Dag 4 van de opnames en ook meteen de laatste dag. Na vandaag zijn er 40 video’s opgenomen voor de totaal 12 online Contakids lessen! Deze keer had Noor wat lekkers voor mij en dat hadden we hard nodig!

Lees meer

0 reacties