Vlog 1: Na een jaar zagen Noor en ik elkaar weer voor het eerst

Toen ik de moeder van Noor appte met de vraag of Noor het zag zitten om met mij Contakids oefeningen te doen voor de camera, werd daar vol enthousiasme op gereageerd. Ik vroeg of zij nog wel goed wist wie ik was? Het was immers een jaar geleden dat Noor en haar ouders de Contakids cursus bij mij hadden afgerond. “Oh ze heeft het nog heel vaak over jou en de oefeningen doen we ook nog steeds nog! 
Ze werd gebracht door haar moeder, eerst nog wat verlegen, maar ze liep al naar me toe en had er eigenlijk wel zin in! De eerste dag was voor mij even aftasten hoe snel alles zou gaan en hoe je dat nou doet voor zo’n camera. De draai vonden we snel en Noor was vanaf oefening 1 al meteen aan!

 

De opnames werden in april en mei 2020 opgenomen, tijdens de lockdown van corona. Wat eerst alleen een online Contakids cursus moest worden monde uit in een online academie en een hele nieuwe website. Daarom zal je in de aftiteling nog mijn oude gegevens en website zien. Noor bleek een natuur talent en ik leerde in die tijd video’s maken. Samen hebben we meer dan 40 video’s opgenomen die Contakids, maar ook mijn eigen methode laten zien.

Geniet

Geschreven door Nikki op 7 september 2020
Deel dit bericht op:
vlog 4: De laatste dag

vlog 4: De laatste dag

Dag 4 van de opnames en ook meteen de laatste dag. Na vandaag zijn er 40 video’s opgenomen voor de totaal 12 online Contakids lessen! Deze keer had Noor wat lekkers voor mij en dat hadden we hard nodig!

Lees meer

0 reacties