Vlog 5: En toen was de stroom op…

Dag 1: Vandaag hebben Noor en ik de eerste oefeningen opgenomen die te zien zijn in de module; Verdiepingsoefeningen. Nu merk ik dat het heel fijn is dat Noor en ik al de hele Contakidsreeks hebben opgenomen. We zijn helemaal op elkaar ingespeeld. Dingen die ik in mijn hoofd heb bedacht kunnen we nu gaan doen. Noor weet heel goed wat ze kan en ze weet precies wat ze aan mij heeft! Dat maakt dat ze alles durft wat ik aan haar vraag. Met nieuwe oefeningen komen nieuwe namen en dan heb ik aan Noor een hele goeie!
Halverwege de opnames was de stroom van de camera op en lag de oplader thuis… Gelukkig kon de moeder van Noor ook later ophalen, zodat we tijd hadden om de camera even op te laden om daarna weer verder te filmen. Deze reeks oefeningen waren trouwens best acrobatisch en heel actief! Binnenkort ga ik ook de oefeningen filmen die juist bedoeld zijn voor rust!

De opnames werden in de zomer van 2020 opgenomen, tijdens de lockdown van corona. Wat eerst alleen een online Contakids cursus moest worden monde uit in een online academie bestaande uit 3 modules (Contakids, Verdiepingsoefeningen en Kennisbank) en een hele nieuwe website. Noor bleek een natuurtalent en ik leerde in die tijd video’s maken. Tot nu toe hebben we samen zo’n 50 video’s opgenomen! 

Geniet

Geschreven door Nikki op 29 oktober 2020
Deel dit bericht op:
3 redenen voor een onhandige kleuter. Met oplossingen

3 redenen voor een onhandige kleuter. Met oplossingen

3 redenen voor een onhandige kleuter. Met oplossingen Groter praters, kleine denkertjes en cognitieve voorlopers die over hun eigen voeten struikelen en veel blauwe plekken hebben. Niks mis met cognitief voorlopen, maar wel als dat samen gaat met slechte motoriek. In...

Lees meer

0 reacties