Altijd aandacht kunnen geven of je nou moe bent, of je zijn energie juist kwijt moet. Afgestemd en ook passend bij jou

Zelf kiezen waar jij of je kind behoefte aan heeft – ook als je kind veel in het hoofd zit

 

Soms is een bepaalde oefening van Je Kind Lekker In Zijn Lijf niet passend voor de situatie waar je in zit. Blijkt je kind juist zijn hoofd nog nodig te hebben om het leuk te hebben. Je wilt zo graag, maar soms is de energie op. Wil je aan de behoefte van je kind voldoen, maar weet je niet hoe je dat doet

In al mijn gesprekken met ouders geef ik altijd een oefening uit Next Level In Verbinding. Kinderen die hun energie nog meer kwijt willen. Ouders die willen oefenen met grenzen. Of juist in tijden van ziekte, zwangerschap of chaos op een rustige manier willen verbinden. Sommige momenten vragen om specifieke oefeningen. Die kan je hier bij ‘ Next Level In Verbinding’ vinden.

Je kiest namelijk alles zelf. Geen opbouw of volgorde. Jij bepaalt

Aandacht geven, maar met welke energie?

Alsof je kind het expres doet. Op moment dat jij moe bent, lijkt die meer aandacht te willen. Je kind kliert en spreekt je tegen. Zucht. Zucht. Je wilt wel geduldig zijn. Maar energie is nu echt op.

De sfeer in huis wordt er niet gezellig op. Je wilt wel vanuit fysiek contact aandacht geven. Maar jezelf voorbij lopen is ook niet het voorbeeld wat je wilt zijn. Dilemma.

Of je kind gaat klieren omdat ie jou uit je serieuze modus wilt halen. Beetje uitdagen. De spanning opzoeken. Je wilt daar spelenderwijs op inspelen. Maar je weet niet zo goed wat er mogelijk is.

Je blijft rondjes lopen in je hoofd. Je wilt wel, maar je kan niet of weet niet hoe. Je ervaart het dilemma van zelfzorg vs aandacht voor je kind. Je voelt je een slechte ouder.

 

Aandacht geven en trouw aan jezelf blijven

Je kind de aandacht geven die hij/zij verdient en toch trouw blijven aan je eigen behoefte en energie. Het kan.

In mijn programma Next level in verbinding leer ik je oefeningen die je vanuit ontspanning en rust kan doen. En oefeningen die juist lef, en energie vragen.

Geen lesstructuur, dus je kiest de oefeningen die je wilt doen.

Blog leerplezier door belonen

Next Level In Verbinding 

 

Het is nieuw

Het eerste (online) programma van Nederland met oefeningen voor ontspanning/energie/spanning waar je kind om blijft vragen.

En die de hechtingsband versterkt

Het is betrouwbaar

Eenmaal toegang kan je altijd bij de video’s. Ook op een later moment. Er is geen limiet aan kijken!

Je vind de oefeningen in dezelfde online leeromgeving

Het is makkelijk

Alles leg ik stapsgewijs uit, zodat echt iedereen dit kan doen.

Samen met Noor (meisje van 5) doe ik alles voor. Hierdoor weet je kind ook wat die mag doen

Vanuit fysiek contact

Verbinding gaat om elkaar zien. Dat betekend dat jij dicht bij jezelf blijft en dat je voldoen aan de behoefte van je kind. Dat kan soms best lastig zijn. Maar binnen het fysieke contact is er heel veel mogelijk.
Met mijn ervaring als danseres weet ik dat het mogelijk is. Ik weet hoe je vanuit contact de ander hard kan laten werken, terwijl je zelf niet moe wordt. Of waar je juist samen de rust kan vinden.

Deze jarenlange ervaring heb ik omgevormd tot simpele oefeningen die echt iedereen kan doen. Of in ieder geval kan leren!

 

 

Next Level In Verbinding

 

Rustige oefeningen voor als jij/je kind moe is
Zodat je aandacht kan geven aan je kind, ook al heb je geen energie

Actieve oefeningen om energie uit te razen
Zodat je kind zijn behoefte kan uiten, en daarna er meer harmonie is

Acrobatische oefeningen voor extra spanning en lef
Zodat je kind kan blijven groeien in het zelfvertrouwen

Blog leerplezier door belonen
Blog leerplezier door belonen

Mijn Expertise

 

Binnen het fysieke contact is echt alles mogelijk, alleen moet je net weten wat er mogelijk is. Laat dat nou mijn expertise zijn.

Door al mijn trainingen, lessen, workshops en ervaring van zeker 10 jaar heb ik aardig een idee.

Alles wat ik doe in mijn volwassen dansworkshop, kan je ook omvormen tot ouder en kind. Dat heb ik bij ‘Next Level In Verbinding’ gedaan.

 

 

“Mijn oudste wil vaak oefeningen van ikki, maar met mijn hoogzwangere buik lukte veel niet meer of heb ik de energie er niet voor. Zo fijn dat ik met de rustige oefeningen op deze manier toch aandacht kan geven. Juist nu de baby er bijna aankomt vind ik dat belangrijk.” ~ Myon

 

Next Level In Verbinding

197,-

 

Heb je Je Kind Lekker In Zijn Lijf of een Kindertolktraject gekocht? Dan krijg je 100,- euro korting. Vraag een kortingscode aan via de mail