Ontdek hoe je kind met plezier meer vertrouwen krijgt, zonder dat je veel tijd of spullen nodig hebt

Je weet hoe het zit: lichaamsvertrouwen is zo belangrijk voor je kind. Als je kind niet kan meedoen met het spel van andere kindjes, valt het buiten de boot. Je kind voelt zich anders. Word onzeker. En dat vergroot de kans dat ie gepest wordt.

Herken je een of meer van deze punten bij jou en je kind:

 

  • Je kind staat altijd aan de kant want hij komt niet mee: andere kinderen zijn veel sneller en hebben geen oog voor jouw kind
  • Zo praatgraag als je kind is, zo onhandig of stil is ie in zijn bewegen — andere kinderen slingeren en klimmen maar jouw kind durft niet
  • Je hebt geen tijd: je maakt je zorgen of je kind zich wel gezien voelt
  • De motorische ontwikkeling van je kind lijkt achter te lopen — hij struikelt over zijn eigen benen en valt vaak
  • Je kind heeft veel oog voor het beeldscherm — heeft je kind wel voldoende fysieke uitdagingen?

Lichaamsvertrouwen is zo belangrijk

 

Een kind dat niet mee kan doen met het spel van andere kindjes valt erbuiten. Je kind voelt zich anders, wordt onzeker en dat vergroot de kans om gepest te worden.

Wat doet dat met het zelfvertrouwen voor je kind ?

En welke overtuigen worden hierdoor gemaakt in het hoofd van je kind?

Door Ikki krijg je: 

Pretoogjes en een grote glimlach is goud waard

Klauterend en vallend de wereld ontdekken

Ervaren wat lijfelijk communiceren doet

Meester worden over eigen lichaam

Hoe ziet mijn programma eruit?

In mijn programma Contakids leer ik je hoe je je kind kan uitnodigen om het zelf te gaan doen.

Zelf klimmen, glijden, loslaten,

rennen, vallen, opstaan,

regie nemen, aanpassen,

het hele lichaam in te zetten en te ontspannen.

Stapsgewijs leer ik je de oefeningen. De oefeningen kun je zowel 2 minuten als een uur lang doen. Je hebt niks nodig en je kan het overal, binnen en buiten, doen.

De oefeningen zijn verdeelt over 12 lessen. Iedere week doen we één les die bestaat uit 3 oefeningen. Dit kost 45min tijd. Je kan deze op de site volgen (na inloggen), maar ook via Instagram in een besloten groep.

Eenmalig 149,- jarenlang plezier

Persoonlijk begeleiding

Via een besloten Instagram account begeleid ik je persoonlijk en kan je de lessen volgen. Elk zaterdag 10 uur zet ik een nieuwe les online. Op deze manier kan je overal de cursus doen.

Waar je ook bent.

Wanneer je maar wilt.

Geen laptop nodig!

Een paar dagen later de les doen kan hierdoor ook.  Je kan direct vragen stellen via dm.

Uiteraard kan je ook via de online omgeving (door in te loggen) je eigen tempo volgen en hoef je niet perse Instagram te hebben om de online cursus doen.

Wat kan je verwachten in online lessen?

 

  • We liggen, zitten, kruipen, staan op de grond
  • Je kind gaat over en op de kop, hierdoor voelt het soms wat acrobatisch
  • We draaien af en toe de rollen om tussen jou en je kind
  • Je kind gaat zelf leren vasthouden, glijden, balanceren, rennen, vallen, opstaan, en klimmen
  • Er is altijd een vaster structuur; warming-up, 3 oefeningen en afsluiting (speelse massage)
  • Er gaat een deur open aan nieuwe mogelijkheden waarin jullie echt SAMEN bewegen

BONUS – Gratis kennisbank t.w.v. 147,00

 

Normaal 297,- nu 147 euro omdat er de plezier 10 daagse is geweest. De kennisbank krijg je nu kado van mij omdat ik merk hoe helpend kennis kan zijn.

Het is een kleine bibliotheek waar experts hun ervaring en kennis delen. Alles staat op video

Krijg voorbeelden, tools, tips en inzichten van professionals over ouderschap, gedrag, opvoeding, communicatie, creativiteit en nog meer.

Allemaal gericht rondom de leeftijd van peuters en kleuters. Bij aanschaf van de Online Contakids cursus krijg je nu dit als een gratis bonus erbij!

Dus geen 296,- maar betaal slechts 147 euro voor beide programma’s samen!

Ik ben Nikki en eigenaar van Ikki.

 

Vanuit de kennis als danseres en Contakidsdocent  weet ik veel over lichaamstaal en beweging.

Ik heb zelf veel geworsteld met (zelf)vertrouwen op de dansacademie. Om die reden zijn eigen grenzen, eigen tempo en jezelf veilig voelen super belangrijk. Omdat ik weet dat je ze nodig hebt om plezier te hebben en om jezelf te kunnen en durven zijn.

Vanuit fysiek contact ontmoet je altijd de ander, maar ook jezelf.

Is de online Contakids programma geschikt voor mij?

 

Voor ouders die:

 

  • Zich zorgen maken over de passieve, onhandige, lompe, angstige motoriek van hun peuter/kleuter
  • Hun peuter/kleuter willen uitnodigen om grenzen te herkennen & verleggen
  • kind (2-5j) steviger in de schoenen willen zetten
  • zelf zekerder willen worden in de omgang met hun kind
  •  Meer plezier met hun kind willen en daar elke week 45 min voor willen uitrekken
 

“Het was dus echt een gokje of het zou aanslaan. Maar wat ben ik blij dat we meegedaan hebben! Mijn zoontje deed eigenlijk meteen met alles mee. We vonden het allebei ontzettend leuk en hebben zo genoten elke les. Pure quality time! Contakids doe je echt sámen met je kind. Nikki heeft een aanstekelijk enthousiasme, een groot inlevingsvermogen in (en liefde voor) de kinderen. Ze doet het vol overgave en met een duidelijke visie. De opbouw van de les zit heel goed in elkaar, met een duidelijke structuur en goede energieverdeling, rekening houdend met de korte spanningsboog van peuters.

Het meest waardevol vind ik dat je allebei leert (tools krijgt) om fysiek samen te spelen; wat je onderlinge band echt ten goede komt. Sinds de cursus doen we dat in de tuin of woonkamer, onderweg op vakantie, op de trampoline, op het strand, etc. Je hebt er namelijk geen attributen of veel tijd voor nodig dus het kan altijd. Onze favorieten: “pizza bakken” de “op-de-kop-stoel”, het “neerstortende vliegtuig” en “met brandweerslang naar beneden”.
Kortom: ontzettend leuke en waardevolle cursus die je echt sámen met je kind doet en waar ook thuis veel plezier van hebt.“

 

Laura

Met Lars 4 jaar

Eenmalig 149,- jarenlang plezier

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben je kwijt met de cursus

Tussen de 20 en 45 minuten per les als je alles achter elkaar doet. Je kan ook elke dag 1 oefening doen.
Elke week komt er een nieuwe les online op Instagram. Dus na 12 weken heb je alle oefeningen gekregen.

 

Ik ben zwanger / net bevallen kan ik meedoen?

Bijna alle oefeningen, zo’n 80 % kan je doen. Uiteraard verschilt dit ook weer per vrouw en hoe ver je in de zwangerschap bent. De een kan nog wel op de buik liggen, de ander al niet meer. De oefeningen waarbij je buikspieren moet gebruiken is een alternatief voor te verzinnen. Daarnaast kijk ik met je mee als iets niet gaat.

 

Hoe lang heb je toegang tot de lessen?

Je hebt eeuwig toegang op de website. Hiervoor moet je eerst inloggen. Bij elk Instagram cursus kan je weer opnieuw mee doen. Handig als je de cursus met een ander kind opnieuw wilt doen.

 

Mijn kind is ouder/jonger dan de leeftijdsgrens 2-5 jaar, wat nu?

De leeftijd 2-5 jaar is een richting. Kan je kind zelfstandig rennen en klimmen. Dan is er genoeg coördinatie en kracht. En kan die mee doen.
Kan jij je kind optillen met een arm, dan is je kind nog niet te zwaar voor jou. Dan kan die mee doen. Bij twijfel kan je altijd mij een berichtje sturen

 

Samen met Noor laat ik zien wat er mogelijk is

Eenmalig 149,- jarenlang plezier

Wat zeggen anderen?

 

“Vandaag wil ik jullie meenemen in mijn ervaring met Contakids. Contakids is een cursus waarin ouders leren en kinderen volgen. Ouders leren weer fysiek te spelen en te kijken naar hoe hun kind reageert. Tijdens de les zit een vaste volgorde wat voor de kids herkenning geeft. Stein en ik ook vonden dit heel fijn en gebruiken die volgorde nog steeds. Je leert door fysieke oefeningen met elkaar te spelen, echt samen te zijn en op elkaar en jezelf te vertrouwen. Wanneer hij valt durf ik hem zelf op te laten staan en naar mij toe te laten komen. Zodat ik kan zien hoe erg het is, maar ook om het niet van hem over te nemen. Wanneer ik merk dat Stein erg onrustig is probeer ik gelijk even met hem wat Contakids oefeningen te doen. Vaak merk ik daarna dat hij meer rust heeft en beter in zijn lijf zit. Ik raad Contakids echt iedereen aan. Het geeft zoveel liefde en plezier en ook zoveel vertrouwen”

Myon

Met Stein, 2 jaar

Een greep uit de lieve reacties die ik krijg!

Meer vertrouwen, verbinding en plezier ⏤ Dat is mijn doel

“Ik miste veel momenten met onze dochter. Om toch kwaliteit te hebben kozen we voor jou.
In Contakids zag ik een mooie combi van bewegen, samenwerking, vrijheid en vertrouwen. Voor Mila en ik was dit een fijne manier om samen te bewegen en te ontdekken dat Mila zo veel durft.

Ik raad dit iedere ouder aan die wil ontspannen en wil bewegen met zijn kind. Het zal groeien in zelfvertrouwen en in het durven eigen regie te nemen. Dit geeft je kind ook weer ontspanning. Dit zie ik ook bij Mila”

 

Micheal

met Mila, 3 jaar

“Uit het hoofd en in het lichaam. Het leuke is dat je thuis, ieder moment van de dag, je even snel wat oefeningen kunt doen. Wij noemen het stoeien, hoewel het meer is dan dat.Na mijn ziek zijn zag ik mijn zoon Hero van een goedlachs kind veranderen naar een erg onzeker en passief jongetje. Met de Contakids cursus wilden we plezier en vertrouwen weer terugbrengen. Na een half jaar doen we de oefeningen nog steeds en met Hero gaat het steeds beter. Hij speelt met andere kinderen en is veel actiever geworden. Ook het glijden dat hij eerst zo eng vond, vindt hij nu helemaal leuk. Steeds vaker zien we die pretoogjes weer. Wat was het fijn om de cursus bij jou te volgen, Nikki! De oefeningen zijn heel simpel en heel waardevol.”

 

Alex

met Hero, 3 jaar

“Wat heeft de groepscursus opgeleverd? Nou, stiekem eigenlijk best veel! Naast het plezier en de onverdeelde aandacht voor elkaar, heb ik in alle opzichten, letterlijk èn figuurlijk, beter leren “loslaten”. Ik ben minder beschermend (voorzichtig! kijk uit! hou je vast!) waardoor ik haar het zelfvertrouwen geef dat ze een heleboel dingen prima zelf kan! En van vertrouwen krijgen gaat iedereen nog mooier bloeien en groeien. Ook mijn dochter Noor.

Contakids is nu een dagelijks moment van onverdeelde aandacht voor elkaar.”

 

Saskia

met Noor, 4 jaar

 14 Dagen garantie

 

Ik sta vierkant achter mijn programma en weet zeker dat de oefeningen je kind (en jij) meer plezier en vertrouwen gaan geven. Daarom durf ik 14 dagen garantie te geven. Twee weken lang kan je mijn programma uitproberen. Alvast vooruit kijken en voelen hoe het is. Binnen 14 dagen kan je opzeggen. Je loopt geen risico. En krijgt gewoon je geld terug 

Krijg nu korting

Lichaamsvertrouwen is superbelangrijk voor je kind. Juist nu de basis van vertrouwen en eigenwaarde wordt gelegd. Eenvoudig en spelenderwijs leer ik je hoe je je kind kan uitnodigen om het zelf te doen. En wat jou rol hierin is. Hierdoor groeit de motoriek en het vertrouwen van je kind.

Normaal is dit online programma € 297,-, maar omdat je aan de plezier 10 daagse hebt meegedaan krijg je het nu tijdelijke € 147,00 korting.

Handig om zoveel handvatten, kennis en tips te hebben. Waardoor jij als ouder ook beter snapt hoe dingen werken. Een netwerk aan professionals die kennis delen via video. Waardoor jullie band nog hechter kan worden.

Daarom nu tijdelijk de kennisbank twv € 147,00 kado.

Je leest het goed: tijdelijk slechts € 149,- en dan ook nog de Kennisbank gratis… Maar bovendien: mocht je nog twijfelen, weet dat ik een niet-goed-geld-terug garantie hanteer van 14 dagen. Je loopt geen risico.

Eenmalig 149,- jarenlang plezier

Copyright © 2020 ikki ∙ Alle rechten zijn voorbehouden Volg me op @Contakidsikki